Grenzeloos wonen word mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

Allround-Bouwservice Zuidwest voert het concept Uw Droomwoning waar op basis van een vertrouwensrelatie met de klant steeds wordt gekomen tot bijzondere wél realiseerbare bouwplannen.

In een open relatie met de klant worden woonwensen geïnventariseerd en zo optimaal mogelijk passend bij het beschikbare bouwbudget gerealiseerd.

Zie ook Uw Droomwoning.

Alusta is de specialist in Natuurlijke Ventilatie!

Of het gaat om nieuwbouw, renovatie of een uitdagend project als de Markthal in Rotterdam, met onze oplossingen geniet u van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Balance d’eau bouwt zeer hoogwaardige, energiezuinige en comfortabele drijvende woningen voor elke locatie en waterdiepte.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze pilotwoning in Delft.

Mail naar info@balancedeau.nl

Balco Balkonsystemen.
Zweedse Kwaliteit te verkrijgen in Nederland

Balco heeft totaaloplossingen op het gebied van Balkonsystemen en renoveert en verduurzaamt heel uw appartementen complex met innovatieve gepatenteerde systemen.

Vergroten, dichtmaken, en zelf bepalen wanneer je van je balkon geniet.

Wij verzorgen heel uw project van de allereerst prille adviezen tot de eindoplevering.

Ba-log biedt hyper-efficiënte VIP-paneel toepassingen voor de bouw- en transportwereld. En met succes!

Samenwerkingen met o.a.ESA en TNO maken Ba-log tot hét kennis centrum voor ontwikkeling & verwerking van VIP materialen.

Ba-log is producent vanISODUN (www.isodun.nl)

Wij van Bano Benelux bieden een uniek badkamerconcept om de zelfredzaamheid en de veiligheid van de mensen te bevorderen.

Één van de belangrijkste items is het elektrisch in hoogte verstelbare toilet!

U kiest toch ook voor de koolmonoxide proof rookgasafvoerkanalen van Cox Geelen?

Ga naar onze website en vind een erkend installateur bij u in de buurt. Vraag om Cox Geelen concentrisch materiaal te installeren op uw cv-ketel. Kies voor de veiligheid van u en uw gezin!
Één van de belangrijkste items is het elektrisch in hoogte verstelbare toilet!

Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren.

Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!

Voor het aanmelden of informatie over onze informatieavonden over zonnepanelen, neem dan contact met ons op!

Duotecno, het gebruiksvriendelijk domoticasysteem dat uw comfort garandeert. U kunt alle functies van uw woning bedienen: verlichting, toestellen, screens, audio/video, alarm, …
Dit is mogelijk startende met de Smartbox+ @ €1199.

Innoveren, inspireren, alles kan, alles is mogelijk.

Faay heeft voor élke situatie een passend wand- en plafondsysteem. Wij produceren en verkopen wanden van bio-based materialen. Daarin verwerken wij voornamelijk vlas; milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar.

Intelligente gebouwenbeheerssystemen van Gira:

toekomstgerichte techniek en flexibele oplossingen in combinatie met een hoge designkwaliteit – daarvoor staan intelligente gebouwenbeheerssystemen van Gira.

Heilijgers inspireert met innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen voor wonen, werken en vrije tijd.

Onze labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer werken hierbij optimaal samen.

Henrad N.V., gevestigd in Herentals, maakt deel uit van de Ideal Stelrad Group (ISG) en is een internationale marktleider op het gebied van productie, ontwikkeling en vermarkten van hoogwaardige paneel- en designradiatoren.

Al meer dan 35 jaar zet HENRAD de maatstaf inzake kwaliteit en innovatie.
Momenteel stelt de onderneming 180 mensen tewerk, verspreid over verschillende productie- en verkoopvestigingen.

ICZ maakt verzekeren bereikbaar voor mensen die een chronische ziekte hebben, of hebben gehad.

ICZ is de specialist in het verzekeren van mensen die chronisch ziek zijn (geweest).

Vocht en schimmelvrij wonen door schelpen, een natuurlijke isolatie.

Isoschelp is actief door het hele land. Met het eigen materiaal en de ervaring van de mensen levert het aanbrengen van de schelplaag geen overlast.

Vocht behoort tot het verleden en het comfort is groot.

Ook voor mensen met astma of reuma ontstaat een perfect leefklimaat.

Lagerwey bestrijding & bescherming

Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijdingsaanpak van Lagerwey bestrijding & bescherming. Van houtworm tot zwam en van huisboktor tot muis. Wij zijn pas tevreden als het ongedierte definitief is verdwenen.

De juiste luchtvochtigheid voor uw huis, atelier, houten vloer, slaapkamer en natuurlijk u zelf.

Maak hiermee een einde aan droge ogen, schrale lippen en werkende vloeren. Neem contact met ons op voor een gratis berekening.

Bent u korter dan 3 jaar ondernemer?

Ook dan kunt u gewoon een hypotheek afsluiten! Neem met ons contact op, wij informeren u graag naar uw mogelijkheden.

Heeft u een ziekte of aandoening?

U kunt gewoon een hypotheek afsluiten! Wij werken met banken waarbij geen verplichte verzekeringen noodzakelijk zijn. Tevens werken wij met verzekeraars waarbij het mogelijk is om een goede verzekering af te sluiten, waardoor uw woonwensen mogelijk worden. 

PG Security Systems is één van de grootste security distributeurs van Nederland en levert gerenommeerde merken als Jablotron (Inbraakbeveiliging), Hikvision (Camerabeveiliging) en is tevens de drijvende kracht achter Zorg Totaal Nederland.

Wij zijn specialist in het egaliseren van vloeren, het verwijderen van diverse vloerbedekking en het aanleggen van verschillende eindvloeren.

Op de plaats waar vroeger de maalderij van Boeijink in Zelhem stond, zijn 4 woningen ontworpen aan een besloten erf met maximale privacy.

Één woning is al gebouwd en bewoond, drie woningen zoeken nog een nieuwe eigenaar.

Solatube® daglichtbuizen maken elke ruimte bereikbaar voor daglicht.

Mooi, natuurlijk daglicht; precies daar waar u dat wilt.

Met Solatube haalt u optimale lichtopbrengst en visueel comfort in huis.

Één woning is al gebouwd en bewoond, drie woningen zoeken nog een nieuwe eigenaar.

TRC Advocaten is een eigentijds advocatenkantoor met een nuchtere blik op het vak.

We zijn groot genoeg om thuis te zijn in alle rechtsgebieden, klein genoeg om een persoonlijke aanpak te garanderen.

Erfrecht is een rechtsgebied waar veel emotie bij komt kijken, gezien het feit dat er altijd een sterfgeval aan vooraf is gegaan.

Dan is het belangrijk om op deskundige en zeer objectieve manier bijgestaan te worden. www.trc-advocaten.nl 

Uw Droomwoning is een concept van Allround-Bouwservice Zuidwest

Kernpunten om tot een Droomwoning te komen zijn:
– Kennismaking met de inspiratie koffer
– Schetsontwerp 
– Budget en calculatie op orde aanvraag bouwvergunning indienen
– Starten met de bouw van Uw Droomwoning

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Heeft u uw ventilatie in uw woning al op orde?

Zorg Totaal is een persoonlijk alarmeringssysteem speciaal ontwikkeld om hulpbehoevende mensen op een betrouwbare en betaalbare manier langer zelfstandig thuis te laten wonen. Het systeem is zowel binnen- en buitenshuis te gebruiken en beschikt over een eigen zorgmeldkamer.

Makelaarswerk Drachten is met opzet een kleinschalige makelaardij. Sjoerd Veenstra is vanaf de eerste stap uw persoonlijke contactpersoon. Vanaf het begin is er bewust gekozen om de klant centraal te stellen en niet het pand.

Eerlijke tarieven en een nuchtere Friesche werkwijze heeft ervoor gezorgd dat Makelaarswerk positief bekend staat in Drachten en directe omgeving.

Toppoint is een leverancier van raambekleding op maat. Het productassortiment bestaat uit houten jaloezieën, gordijnen, plissees, vouwgordijnen, lamellen, EasyClick, aluminium jaloezieën, duo-rolgordijnen en paneelgordijnen. Deze allemaal verkrijgbaar in honderden kleuren en varianten. Alles op maat geproduceerd en verkrijgbaar bij de vakhandel.

Huis & Hypotheek is een vertrouwde naam in de financiële wereld. De Huis & Hypotheek-adviseur van vandaag biedt de consument een compleet en voortdurend financieel advies dat ingaat op financiering, financiële risico’s en besparingen van de maandelijkse lasten.

Ruim dertig jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot de meest toonaangevende zaak van de Benelux. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats.

Natuursteenofferte is een bedrijf wat adviseert, calculeert en levert aan architecten, aannemers en overheden. Natuursteenofferte biedt u een goede kwaliteit natuursteen tegen een concurrerende prijs, dit door rechtstreekse afname bij leveranciers en een eigen kwaliteitscontrole in het buitenland.

Kwaliteit en vakmanschap. Al sinds 2000 zijn dat de kenmerken van ons bedrijf. Wij zorgen er dan ook voor dat uw gewenste tegel in de huiskamer, badkamer of buiten op het terras of zwembad komt te liggen. We tegelen niet alleen, maar adviseren ook graag!

Één van de belangrijkste items is het elektrisch in hoogte verstelbare toilet!

Quooker, dé kokend-water-kraan voor je keuken. Met een Quooker heb je altijd direct kokend water bij de hand. Op ieder moment van de dag en voor tientallen toepassingen. Met de Quooker Fusion heb je zelfs warm, koud en kokend water uit één kraan!

Bouwbedrijf De Kleine Stolp bestaat sinds 2003 en is een bedrijf waar u terecht kunt voor de realisatie van al uw ideeën voor het verbouwen van uw huis, uw bedrijfsruimte of kantoor. De kleine Stolp is zich bewust van duurzaam bouwen: verantwoord omspringen met energie, grondstoffen, de omgeving en onze medemens

De tegelhandel VSB is de specialist op gebied van alle soorten tegelwerk. Denk hierbij aan badkamers, toilet, keuken en woonkamervloeren. De merken zijn scherp geprijsd en alles in eigen hand zowel de verkoop als het aanbrengen.

Rots-Vast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren en beheren van woningen in heel Nederland. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun huis snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij met ons beheer veel zorgen uit handen. Kortom: wilt u uw huis verhuren en de zekerheid hebben dat u daarbij niet tegen problemen aanloopt? Dan helpen wij u graag verder!

Klusbedrijf Klusgeschikt is het betrouwbare adres voor kleine en grote klussen in en rondom uw huis. Pure kwaliteit, duurzame materialen, gedegen advies en oplevering volgens afspraak zijn onze kernwaarden.

E.ON is één van Europa’s grootste leveranciers van stroom en gas. Besparen op energie begint met bewustwording. Wij helpen u inzicht te krijgen in uw energieverbruik en –kosten, bijvoorbeeld met de EnergieAssistent. Naast de levering van stroom en gas biedt E.ON ook concrete oplossingen om energie te besparen, zoals woningisolatie, zonnepanelen en cv-onderhoud.

Ken Phelan Betonboringen B.V. opgericht in 1995 door Dhr. K.A. Phelan,
is een gerenommeerd betonboorbedrijf / zaagbedrijf voor zowel de
bouwsector als ook de (petrochemische) industrie, overheidinstellingen,
infra, zorginstellingen en de particulier.

Settle Service immigration & relocation ontzorgt HR en internationale medewerker. Van immigratie aanvraag tot en met het vertrek uit Nederland; wij staan voor u klaar!

“Als ambachtelijke smid moet je alles kunnen”

Edwin de Graaf dakbedekkingen renoveert, onderhoud, en brengt daken aan voor de nieuwbouw en renovatie markt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van gemodificeerde bitumen dakbedekking op platte en hellende daken.

Isobooster is een dun isolatiemateriaal met hoge isolatiewaarde dat op rol geleverd wordt en eenvoudig te plaatsen is door de vakman, klussenbedrijf, of als u handig bent door uzelf.

Isobooster het dunne isolatiemateriaal waarmee u dik kunt verdienen.

Deskundige Nederlandstalige aankoopbegeleiding met een sterk voorlichtend karakter. In alle rust begeleiden wij bij het zoeken, kopen, beheren, (ver)bouwen en evt. verhuren van uw (tweede) woning in Oostenrijk. Onze dienstverlening ter plaatse ontzorgt en brengt in bijna alle gevallen geen extra kosten met zich mee.

Stichting Jongeren in Nood helpt jongeren van dakloosheid naar zelfstandigheid.

Wij staan klaar voor iedere jongeren die een hulpvraag heeft.

Door gebruik te maken van een trio (stagiaire,ervaringsdeskundige en professionals) helpen wij de jongeren weer op weg.

Wasautomatenverhuur.nl is een specialist in het verhuren van alle witgoedartikelen aan studenten in heel Nederland.

Kijk rustig rond op onze website en ontdek waarom wij al meer dan 25 jaar een begrip zijn in studerend Nederland.

The Key To Live In The Netherlands.

“Snel en gemakkelijk online glas bestellen”

Wonen MVM is de partij die u inschakelt voor het verhuren van uw woning. Wij zoeken de huurder, zetten de contracten op en geven de huurders advies.

Bouwhof wil dat iedereen met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Op 20.000m2 bieden we keukens, sanitair, verlichting, vloeren, zonwering, woonaccessoires, meubels en doe-het-zelf artikelen.

Kamer-Raad is een woonvoorziening van Humanitas Onder Dak voor studenten die dreigen uit te vallen, omdat de woonsituatie thuis onvoldoende gelegenheid biedt om te kunnen studeren.

ROMAR-VOSS Floorsystems heeft het meest complete programma van producten voor het oplossen van problemen bij onderhoud en reparaties van vloeren en wanden. Met de aandacht op Leef-Beton. Het is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct.

Keramikos maakt keramische kunst. Er zijn verschillende soorten cursussen die gevolgd kunnen worden. Het assortiment van Keramikos bestaat uit beeldhouwen, boeken en tijdschriften.

Een badkamer is overal te koop, een goed ontwerp niet! Badexclusief biedt Ritmonio, RVS kranen van topkwaliteit aan in Italiaans design.

Energiebesparing begint met meten! Wanneer u energie wilt besparen dan is het van belang om te weten wanneer en hoeveel energie er gebruikt wordt.

www.slimmemeteruitlezen.nl is een dienst van Enepa en leest uw slimme gas- en elektriciteitsmeter op afstand uit. De gedetailleerde energiegegevens en -kosten worden in overzichtelijke grafieken en tabellen gepresenteerd.

Enepa is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van energiebeheer.

Onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Alles onder één dak!

Met een netwerk van partners, weten wij precies wie in te zetten voor welke specialisatie. Zo zijn wij flexibel met ons netwerk en sterk als een team. Jarenlange ervaring, vakbekwaamheid en betrokkenheid hebben inmiddels geresulteerd in een groeiende vaste klantenkring. Wij blijven ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent en blijft. Wij communiceren helder met een aanspreekpunt, dat is wel zo prettig!